Kompatibilní verze
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 EL Kristallzucker
- 60 g Mandeln, ungeschält
- 500 g Magertopfen
- 2 Eier (Größe M)
- 130 g Butter, weich, in Stücken
- 1 - 2 EL Zitronensalzpaste, selbst gemacht, (siehe Tipp)
- 240 g Vollkorn-Semmelbrösel
- 1 EL Weichweizengrieß Type 480
- 300 g frische Marillen, halbiert und entsteint
- 300 g frische Pfirsiche, halbiert und entsteint
- 300 g Wasser
- 80 g Gelierzucker 3:1
- 20 g Butter
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portionen
- Kalorie
- 3638 kJ / 868.5 kcal
- Protein
- 30.9 g
- Sacharidy
- 94.7 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 18.5 g
- Vláknina
- 8.8 g
- Sodík
- 334.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Topfenschmarrn
50 min
Gemüselaibchen auf Salat mit Joghurtdressing
1h
Mohnnudeln
1 godz. 30 min
Eiernockerl
30 min
Kaspressknödelsuppe
1h 35 min.
Germknödel
1h
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50 min
Topfenknödel mit Marillenröster
1 godz. 20 min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min
Zwetschkenröster
1 godz. 30 min
Buchteln mit Powidl
2 godz. 20 min