Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Eier (Größe M)
- 250 g Butter, kalt, in Stücken
- 400 g Weizenmehl, glatt
- 325 g Zucker
- 40 g Vanillezucker
- ½ TL Salz
- 500 g Topfen, 20% Fett
- 500 g Magertopfen
- 50 g Maisstärke
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2145 kJ / 513 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 22 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Erdbeer-Tiramisu
3h
Apfelkuchen mit Weinteig
1 godz. 15 min
Marillen-Topfentorte mit Streuseln
1h 40min
Zwetschkenfleck mit Zimtstreusel
1h 35min
Marillen-Schoko-Nusskuchen
1h 10min
Heidelbeerschnecken
2 godz. 30 min
Eierlikörkuchen
1h 10min
Schoko-Marmorgugelhupf
1h 40min
Wiener Rehrücken
3h 40 min
Topfen-Mohn-Torte mit Äpfeln
2 godz.
Tante Poldis Nussgugelhupf
1h 30min
Schneller Apfelkuchen
1h 30min