
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi freschi puliti e a metà
- 1 pizzico di timo fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 150 g di provolone a dadini
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 778 kcal / 3255 kJ
- Protein
- 30.7 g
- Tuk
- 52.4 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastella per fritti
1hod.
Funghi ripieni di feta e spinaci
35min
Sfogliata ai funghi
1hod. 40min
Patate novelle ripiene
1hod. 5min
Bignè al ripieno di gamberetti
1hod. 20min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1hod.
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1hod. 30min
Melanzane ripiene
1hod. 30min
Cordon bleu di melanzana
1hod.
Funghi champignon ripieni
1hod. 5min
Champignon ripieni al forno
1hod.
Crocchette di patate
1hod. 10min