Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crêpes
- 50 g di burro + q.b.
- 500 g di latte
- 200 g di acqua
- 250 g di farina tipo 00
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di funghi freschi, puliti e a metà
- 1 pizzico di timo fresco
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- burro q.b.
- 150 g di provolone a dadini
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 40 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3255 kJ / 778 kcal
- Protein
- 30.7 g
- Sacharidy
- 45.9 g
- Tuk
- 52.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fagottini di melanzane
1 godz. 45 min
Sfogliata ai funghi
1h 40min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Ravioli di ricotta
1 godz. 35 min
Champignon ripieni al forno
1h
Bignè alla crema di funghi e speck
1 godz. 35 min
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
1h 30min
Sfinci siciliani salati
3h 30min
Cartocci e viennesi siciliani
3h 15min
Crostata classica alla frutta mista
1 Std. 20 Min
Besciamella veloce
15min
Sfinci siciliane
2h 30min