Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di mais bramata + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Il pane di Altamura
4h
Pane alla soia
3 godz. 10 min
Filone saporito
5 godz. 20 min
Nems
1h
Bagel integrali
4sa 5 dk
Pane Roti
1h
Pretzel di farro e saraceno
40 dk
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3 Std.
Pagnotte turche
2h 20 min
Treccia di grano saraceno alle noci
5 Std. 10 Min