Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina tipo 00
- 250 g di farina di mais bramata + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1012 kJ / 242 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
Alternativní recepty
Piadine burro e erbe
35min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2h 30min
Pane di patate
3h
Pane alla birra
4h 55min
Pane alle castagne
4h
Burro mediterraneo
5 Std. 20 Min
Pagnotte turche
2 Std. 20 Min
Himbasha (pane etiope in padella)
3u. 40min
Pane di mais gratinato
40min
Pane calabrese con farina di mais e fiori di sambuco
3h
Pane con farina di mais
5h 5min
Treccia di grano saraceno alle noci
5h 10min