Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 2 - 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 150 g di bietole, le foglie, private della parte centrale, pulite, asciugate e a listarelle (1-2 cm)
- 30 g di vino bianco secco
- 70 g di pomodorini ciliegia a metà
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato + q.b.
- 150 g di tofu affumicato
- 20 g di pangrattato
Pasta
- 75 g di farina tipo 00
- 75 g di farina di semola di grano duro + q.b. per infarinare
- ½ cucchiaino di amido di mais
- 75 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
Terminare la preparazione
- 30 g di scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di zucchine a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- mandorle a lamelle a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1674 kJ / 400 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 4.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata russa vegana
45 min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Polpette di soia
55 min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Tiramisù Vegan
3sa 20 dk
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Polpettone di seitan
50 min
Pasta fresca (vegan)
1 godz. 10 min
Polenta con ragù di tofu (vegan)
1 godz. 30 min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40 min
Tortelli di zucca e seitan con salsa di noci
1h 15min
Pesto alla genovese (vegan)
10min