Zařízení & příslušenství
Injera (pane eritreo fermentato)
Příprava 30min.
Celkový 48hod. 35min.
10 pezzi
Suroviny
-
100 g di farina di mais bramata
-
70 g di farina integrale
-
400 g di acqua
-
150 g di farina tipo 00
-
5 g di lievito di birra fresco
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 pezzo
Protein
3.4 g
Kalorie
485 kJ /
116 kcal
Tuk
0.5 g
Vláknina
1.4 g
Sacharidy
24.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Injera (Pane etiope)
48hod. 25min.
Pane injera
8hod. 30min.
Biscotti al cocco (vegan - senza glutine)
40min.
Falafel di fave e ceci
40min.
Chiocciole raw al cocco
12hod. 25min.
Croissant
7hod. 30min.
Pollo speziato alla mozambicana
35min.
Riso Kashmiri
30min.
Panini noci e uvetta (di Erica Liverani)
4hod. 50min.
Poppadoms (pane indiano fritto)
1hod. 30min.
Pane ai semi misti
5hod. 20min.
Crumiri
1hod. 30min.