Injera (pane eritreo fermentato)

Injera (pane eritreo fermentato)

3.3 4 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 48hod. 35min.
10 pezzi

Suroviny

  • 100 g di farina di mais bramata
  • 70 g di farina integrale
  • 400 g di acqua
  • 150 g di farina tipo 00
  • 5 g di lievito di birra fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 pezzo

Protein 3.4 g
Kalorie 485 kJ / 116 kcal
Tuk 0.5 g
Vláknina 1.4 g
Sacharidy 24.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...