Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 34.1 g
- Tuk
- 24.3 g
- Vláknina
- 6.4 g
Alternativní recepty
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Salsa bolzanina
15 Min
Nadalin
6 godz. 30 min
Polenta
1h
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 Std. 20 Min
Riso e porri
30 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Torta di pane
1 Std. 20 Min
Torta russa di Verona
2 Std.
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20min
Torta di pane con nocciolata
1h 10min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min