Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 173.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baci di dama salati al parmigiano e pistacchi con mostarda di pere (di Sebastiano Rovida)
1小时
Olio al timo e aceto di lamponi
Žádné hodnocení
Latte cotto al cioccolato con coulis di pere e zenzero
6h 35min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3hod.
Burro ai gamberi
2 Std. 35 Min
Burro all'arancia
3h 30min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2h 20 min
Creme brûlée (senza lattosio)
25min
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Burro alle acciughe
4h 20min
Anatra all'arancia
1小时 35 分钟