Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olive nere denocciolate
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e dissalati
- 5 - 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 200 g di burro morbido, a pezzi (vedere varianti)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 6719 kJ / 1606 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 173.6 g
- Vláknina
- 1.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burro
40 Min
Burro all'erba cipollina
1 Std. 15 Min
Salsa barbecue
20 min
Salsa aioli
10 Min
Salsa satay
20 min
Maionese
10 Min
Salsa olandese
30 Min
Crema inglese
15 Min
Burro Montpellier
Žádné hodnocení
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Crema inglese (di Luca Montersino)
20 min