Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Yogurt
- 1000 g di latte intero
- 120 g di yogurt bianco al naturale (min. 1,8 % di grassi)
- 50 g di latte in polvere (volitelně)
Salsa di mirtilli
- 200 g di mirtilli freschi
- 50 g di sciroppo di riso
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 vasetto
- Kalorie
- 477 kJ / 114 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Yogurt ai frutti rossi
16hod.
Yogurt alla frutta secca
10 min
Yogurt fresco
11h 10min
Gallette di mais alla paprika (senza glutine)
1 godz. 30 min
Yogurt liquido all'arancia e miele
13h
Yogurt di avena e arancia
12 Std. 30 Min
Succo detox alla mela e pera
12 Min
Succo digestivo pere, mele, finocchio e curcuma
12 Min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10u. 30min
Formaggio fresco
9 godz. 45 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12sa 15 dk
Yogurt greco (con fermenti per yogurt)
18 Std. 20 Min