Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bylinkové máslo
- 60 gramů másla, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 1 snítka čerstvé petržele, pouze lístky
- 2 stonky čerstvého kopru, pouze lístky
- 1 snítka čerstvého rozmarýnu, pouze lístky
- 2 snítky čerstvé pažitky, nasekané
- ½ čajové lžičky soli (volitelně)
Placky
- 350 gramů bílého jogurtu
- 350 gramů hrubé mouky, plus navíc na podsypání
- 1 polévková lžíce kypřicího prášku do pečiva
- 1 čajová lžička mořské soli
- hrubá mouka na pomoučení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1045 kJ / 250 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bramborové placky
12h
Pizza alla Romana
1h 40 min
Bramborové placky s česnekovým dipem
1sa
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Arašídové máslo
10min
Tuňákové kuličky s ricottou
20 Min
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1sa
Rajčatová rýže
30 Min
Tortilly z celozrnné mouky
1sa
Parmazánovo-rozmarýnové housky
1sa 30 dk
Dýňové noky s Taleggio omáčkou
1h 25min