Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Těsto
- 100 gramů krystalového cukru
- 100 gramů másla, pokojové teploty
- 300 gramů hladké mouky
- 2 vejce
- ½ balíčku kypřicího prášku do pečiva
Krém z ricotty a mascarpone
- 250 gramů ricotty
- 110 gramů krystalového cukru
- 250 gramů mascarpone
Dokončení
- 200 gramů směsi čerstvého ovoce, např. maliny, ostružiny, rybíz
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 46.9 g
- Tuk
- 24.2 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drobenkový koláč s náplní z čerstvého sýra a s borůvkami
1 Std.
Švestkový koláč
1 Std. 40 Min
Borůvkový koláč s bílou čokoládou
1 Std.
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3 Std.
Jablečný koláč (Apfelkuchen)
50 Min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1 Std.
Jahodový moučník se zakysanou smetanou
1 Std. 20 Min
Hruškový šlehačkový koláč
1 Std. 35 Min
Tvarohové řezy s višněmi
45 Min
Muffiny s borůvkami a ostružinami
40 Min
Borůvkový dort se zakysanou smetanou
1 Std. 10 Min
Koláč s mascarpone a ovocem
1 Std. 25 Min