Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 gramů mandlí, loupaných
- 100 gramů másla, na kousky
- 150 gramů ovesných sušenek
- 90 gramů cukru
- 400 gramů smetany ke šlehání, 30-40 % tuku
- 1 sáček želatinového ztužovače (50 gramů)
- 250 gramů mascarpone
- 1 balíček vanilkového cukru
-
350
gramů borůvkového džusu
nebo 350 gramů džusu z černého rybízu - 30 gramů citrónové šťávy
- 2 sáčky dortového želé, neslazeného, čirého
- 380 gramů borůvek
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1696 kJ / 404 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pudingové řezy se skořicí
1 Std. 50 Min
Smetanový krém ze sladkých karamel
2 Std. 30 Min
Mascarpone krém s červeným rybízem
2 Std. 30 Min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30min
Višňovo-banánový cheesecake
5 godz. 35 min
Jahodové tiramisu s pistáciemi
3hod.
Salát romanesco
1h 45 min
Sicilský krevetový salát
40min
Pistáciové muffiny s malinami
55 Min
Mini cheesecaky ve skleničce
4h
Koláč s ricottou a letním ovocem
1h
Valentýnský cheesecake
4h 30min