Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Chicken
- 1000 g water
- 700 g chicken breasts, skinless, cut in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Salsa
- 2 garlic cloves, roasted (see tip)
- 500 g tomatoes, roasted, cut in pieces
- 200 g onions, roasted, halved
- 10 g serrano chillies, roasted, halved, deseeded
- 250 g poblano chillies, halved, deseeded
- 2 tsp fine sea salt
Sopes
- 300 g panela cheese (Mexican fresh cheese), cut in pieces (2 cm) (see tip)
- 250 g onions, quartered
- 500 g nopales cactus leaves, cut in pieces (see tip)
- 60 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 400 g masa harina (e.g. Maseca, see tip)
- 400 g refried beans, tinned (see tip)
- 5 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- 250 g sour cream
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2515 kJ / 599 kcal
- Protein
- 47 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 14 g
Alternativní recepty
Cauliflower Crust Pizza
1 Std. 20 Min
Biltmore Chicken Posole
1 Std. 30 Min
Coquito (Puerto Rican Eggnog)
2 Std. 15 Min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35min
Crawfish Omelet with Holy Trinity Tomatoes
40 Min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Chicken Enchiladas
40 Min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1 Std.
Pozole Blanco
1 Std. 40 Min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Pollo Pibil
1 Std. 30 Min
Pozole Rojo
2sa 5 dk