Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Glace concombre groseille
2 godz. 15 min
Gelée de fraise
1h 25min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min
Sorbet cerise et lait de coco
3 godz. 15 min
Gelée de groseille
35min
Financiers aux cerises
1u.
Confiture légère cerise-fraise
40min
Gelée de framboise
6h
Confiture de cerises
6h