Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Noix ou noix de pécan finement moulues
5 Min
Compote poire-rhubarbe
25 min
Pannacottas aux épices
4h 30 min
Compote de rhubarbe
1h 5min
Compote rhubarbe fraise
35min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Compote coing-pomme-framboise
30 min
Mousse de fraise
4h 15min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta aux myrtilles
4h 30 min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20 min