Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 39 g
Alternativní recepty
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4 godz.
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12 Std. 15 Min
Pie à la rhubarbe et à l'orange
1 Std. 15 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Gratin fraise-rhubarbe
25 Min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24 Std.
Glace à la verveine et coulis de framboises
16 Std. 30 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 Min
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Coulis de fruits
10 Min
Clafoutis moelleux aux cerises
50 Min