
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
- 300 g de cerises dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 522 kcal / 2185 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 35 g
Alternativní recepty
Compote poire-rhubarbe
25min
Soupe de prunes et glace à la cannelle
4hod. 45min
Fontainebleau et coulis de fraises
5hod. 10min
Menu veggie - Perles du Japon, lait d'amande, compotée de mirabelles
55min
Compote de rhubarbe
1hod. 5min
Compote rhubarbe-pomme-framboise
20min
Cobbler à la cerise
40min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12hod.
Crème glacée à la rhubarbe
2hod. 35min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3hod. 35min
Compote rhubarbe fraise
35min
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
1hod. 50min