Gâteau renversé yaourt et rhubarbe

Gâteau renversé yaourt et rhubarbe

3.7 35 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 15min.
6 parts

Suroviny

  • beurre pour le moule
  • 3 c. à soupe de cassonade
  • 400 g de rhubarbe épluchée, coupée en morceaux de la taille du moule
  • 125 g de yaourt nature
  • 3 œufs
  • 80 g d'huile de tournesol
  • 230 g de farine de blé
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 200 g de cassonade
  • 1 gousse de vanille fendue et grattée

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 18 g
Kalorie 1959 kJ / 466 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 69 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...