Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Croustade gasconne aux pommes
45 Min
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16sa
Babas au rhum et fruits rouges
4h
Tarte aux fraises
3h
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 godz. 35 min
Poire pochée au vin rouge, glace au yaourt et caramel au sésame
5h
Gâteaux de semoule aux raisins
5h 15min
Bûche glacée à la pistache, enrobage chocolat façon rocher
20h
Pavlova aux figues
4h
Galette des Rois frangipane pistache
1h 45min