Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30 min
Succès praliné
1 Std. 40 Min
Truffes au chocolat blanc
1h 35min
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12h 20min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12 Std. 35 Min
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5 min
Bûche glacée menthe-chocolat
17sa
Glace à l'estragon
12 Std.
Saint-honoré citron-framboises
2 godz. 30 min
Galantine de pintade foie gras noisette
13 Std.
Sorbet citron-basilic et tuiles aux amandes
12 godz. 50 min