Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les fruits secs
- 75 g d'amandes décortiquées
- 75 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 75 g de sucre en poudre
La glace
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 50 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de miel
- 25 g de sirop de glucose
- 50 g de canneberges déshydratées
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 25 g
Alternativní recepty
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12j 30 menit
Bûche poire-caramel
9 godz. 15 min
Mont-Blanc glacé
4 Std. 20 Min
Galantine de pintade foie gras noisette
13 Std.
Bûche de la mer
13 Std.
Bûche mandarine-sarrasin
13h 15 min
Mochis à la fraise
45 min
Semifreddo (parfait glacé)
9 godz.
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12h 35 min
Demi-sphère vanille-caramel
7h 30 min
Calissons d'Aix
24h
Bûche glacée vanille-noix de pécan
16 godz.