Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 400 g de crevettes cuites, non décortiquées
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 4980 kJ / 1202 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 98 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2615 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Opérette de fruits de mer
1h 40min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Lotte sauce vallée d’Auge
1h 40min
Sauce choron
20min
Bisque de crevettes et croûtons
1h
Sauce Messine
10min
Raie aux câpres
45min
Sauce piquante
35min
Sauce américaine
55min
Sauce aux câpres
30min
Sauce madère
35min