Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 400 g de crevettes cuites, non décortiquées
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 300 g
- Kalorie
- 4980 kJ / 1202 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 98 g
- Nasycený tuk
- 60 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2615 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jaune d’œuf confit à l’huile fumée, voile de café - Eric Robert
14 Std. 15 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1h 30min
Recette du chef Eric Guérin : Royale de courge butternut, rémoulade pomme-courge tourteau, jus pomme livèche
1 Std. 20 Min
Beurre d'estragon
10 Min
Sauce Messine
10 Min
Rouleaux de rosbif avec mozzarella et tomates
2u. 30min
DECEMBRE - Coquille Saint-Jacques bretonne de Marguerite - Eric Robert
1h 30min
Blanquette de ris de veau
1 Std. 50 Min
Turbot sauce champagne
30 min
Filet de lieu noir et sauce échalotes sous-vide
40 min
Sauce américaine
55 min
Sauce périgourdine
35 min