Kompatibilní verze
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fontainebleaux et coulis de cerises
4 Std. 40 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4h 45min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Crème au chèvre, coulis de fraise, fraises fraîches et meringues
4h
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Abricots vapeur, sirop à la cardamome
40 Min
Pêches pochées, framboises, amandes
45 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30min
Riz au lait au coulis de framboises
50 min
Coulis de fruits
10 Min