Kompatibilní verze
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mousse à l'abricot
3h 30min
Mousse de betterave et harengs marinés en brochette
1 Std. 15 Min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4 Std. 45 Min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2hod. 30min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 Std. 35 Min
Coulis de fruits
10min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12hod.
Confiture abricot-amande à la rose
6 godz. 45 min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 Std. 10 Min
Pannacotta noix de cajou, coulis de framboises
2hod. 30min