
Kompatibilní verze
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 135 kcal / 568 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Compotée de fruits d'automne
30min
Pannacotta à la menthe compotée d'abricots
4hod. 45min
Riz au lait aux abricots comme un tiramisu
2hod.
Fontainebleau et coulis de fraises
5hod. 10min
Compotée de fruits d'été aux épices
35min
Mousse fromage blanc, mangue et coriandre
12hod. 30min
Glace au chèvre et son coulis de fraises
12hod.
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3hod. 35min
Compotée de fruits d'été aux épices
45min
Fruits frais, crumble de sarrasin et crème chantilly
40min
Coulis de fruits
10min
Riz au lait au coulis de framboises
50min