Kompatibilní verze
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille
- 1000 g de faisselle
Le jour même
- 500 g d'abricots frais, dénoyautés
- 50 g de sucre en poudre
- 4 capsules de graines de cardamome verte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 568 kJ / 135 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pêches au basilic
30 min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Compote express de pêche au caramel
10 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13 godz. 30 min
Compote pomme-poire aux épices
20 min
Poires aux fruits rouges et à la violette
1h 25min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Marmelade d'abricot à l'orange et aux amandes
35min
Riz au lait au coulis de framboises
50min
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2 godz. 30 min
Compotée de fruits d'automne
30 min