![Panna cotta de foie con compota de higos y manzana Panna cotta de foie con compota de higos y manzana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/98B395EC-3E78-4D10-A119-D37A45BE10EA/Derivates/8C036A53-3F89-47BF-B844-17BEA3CEC179.jpg)
Kompatibilní verze
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Compota de higos y manzanas
- 140 g de higos secos blandos
- 200 g de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 15 g de azúcar moreno
-
25
g de vino de Oporto
nebo 25 g de vino dulce - 1 pellizco de canela molida
Panna cotta de foie gras
-
50
g de vino de Oporto
nebo 50 g de vino dulce - 1 anís estrellado
- 150 g de foie gras de pato crudo en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 hojas de gelatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 3.05 g
- Sacharidy
- 98.75 g
- Tuk
- 17.01 g
- Vláknina
- 2.32 g
Alternativní recepty
Croquetas de otoño con boletus
2u. 45min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Galletas de aceitunas negras rellenas de queso
4h 50min
Crema de boletus
1 Std. 35 Min
Cheesecake de roquefort y beicon en tarritos
15min
Crema de ostras
20min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 Std. 15 Min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
6 godz. 45 min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 мин.
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 min
Emulsión de patata con pulpo
50 мин.