Kompatibilní verze
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Compota de higos y manzanas
- 140 g de higos secos blandos
- 200 g de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 15 g de azúcar moreno
-
25
g de vino de Oporto
nebo 25 g de vino dulce - 1 pellizco de canela molida
Panna cotta de foie gras
-
50
g de vino de Oporto
nebo 50 g de vino dulce - 1 anís estrellado
- 150 g de foie gras de pato crudo en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 hojas de gelatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 964 kJ / 231 kcal
- Protein
- 3.05 g
- Sacharidy
- 98.75 g
- Tuk
- 17.01 g
- Vláknina
- 2.32 g
Alternativní recepty
Panna cotta a la crema de whisky
2 Std. 45 Min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Mejillones marinados con crema de azafrán
40min
Pintxo de polvo de queso Idiazábal
10 min
Chutney de higos y bastones de ibérico
1 Std. 30 Min
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30min
Boletus con foie en papillote
30min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 Std. 45 Min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3 godz. 15 min
Parfait de turrón con coulis de frutos rojos
10 Std. 30 Min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min