
Kompatibilní verze
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Compota de higos y manzanas
- 140 g de higos secos blandos
- 200 g de manzanas (peladas, sin pepitas y en trozos)
- 15 g de azúcar moreno
-
25
g de vino de Oporto
nebo 25 g de vino dulce - 1 pellizco de canela molida
Panna cotta de foie gras
-
50
g de vino de Oporto
nebo 50 g de vino dulce - 1 anís estrellado
- 150 g de foie gras de pato crudo en trozos
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 hojas de gelatina
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 231 kcal / 964 kJ
- Protein
- 3.05 g
- Tuk
- 17.01 g
- Sacharidy
- 98.75 g
- Vláknina
- 2.32 g
Alternativní recepty
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 Min
Magret de pato con foie, manzanas y salsa de Pedro Ximénez
25 Std.
Langostinos al romesco
15 Min
Mousse de crema de orujo
2 Std.
Nems de confit de pato con salsa agridulce de higos
50 Min
Rillettes de sardina con cilantro
5 Min
Sopa de mejillones al azafrán
40 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 Min
Compota de cebolla roja
2 Std. 10 Min
Sopa fría de tomate, gambas y jamón
1 Std. 20 Min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1 Std. 20 Min
Mantequilla Café de París
10 Min