
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g carne de vită, fără os (spată), tăiată cuburi de 2-3 cm
Supa
- 50 g morcovi tăiați bucăți
- 100 g napi tăiați bucăți
- 1 țelină tulpină tăiată segmente
- 1000 g apă
- 80 - 100 g ceapă
- 2 cuișoare
- 1 bouquet garni (cimbru, dafin, pătrunjel) - vezi recomandările
- 1 linguriță sare grunjoasă
Garnitura
- 400 g morcovi tăiați rondele
- 400 g praz secționat în patru, pe lungime
- 400 g cartofi roșii, tăiați cuburi
- 1 - 2 prize sare după gust
- 1 - 2 prize piper măcinat după gust
- 800 g apă rece
- câțiva castraveți murați
- sare grunjoasă
- muștar iute
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 363 kcal / 1535 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 30 g
- Vláknina
- 9 g