Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (volitelně)
nebo 15 g făină (volitelně) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mocktail Galapagos
Žádné hodnocení
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Žádné hodnocení
Salată de legume și tocană de linte; Mousse vegan de ciocolată
Žádné hodnocení
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Žádné hodnocení
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Žádné hodnocení
Struffoli (Italia)
Žádné hodnocení
Frigărui tricolore cu somon
30 Min
Pot-au-feu
Žádné hodnocení
Chebureci ucraineni
Žádné hodnocení
Salsa verde
10 Min
Gazpacho
1h 15min
Mojito
5min