Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (volitelně)
nebo 15 g făină (volitelně) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1420 kJ / 340 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Žádné hodnocení
Splash cu lemon grass și litchi
Žádné hodnocení
Vinete în sos de nucă de cocos și arahide cu orez basmati
Žádné hodnocení
Smalec (rillettes de porc)
Žádné hodnocení
Heringi ucraineni dreși
1h
Kimchi
51hod.
Paris-Brest
6h 40min
Tocană caraibiană și ceșcuțe de orez la aburi
9h 15min
Gazpacho
1h 15min
Vită cu ciuperci
30 Min
Tapenade
10 Min
Mojito
5min