Gâteau breton aux pruneaux

Gâteau breton aux pruneaux

4.3 39 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 12hod.
10 parts

Suroviny

La crème de pruneau (la veille)
  • 300 g de pruneaux dénoyautés
  • 450 g de thé noir infusé
Le gâteau (le jour même)
  • 3 c. à soupe de rhum
  • 200 g de sucre en poudre
  • 5 jaunes d'œufs
  • 200 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
  • 400 g de farine de blé et un peu pour le cercle
  • 10 g de sucre vanillé maison

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 part

Protein 7.7 g
Kalorie 2106.6 kJ / 503 kcal
Tuk 20.7 g
Vláknina 3.7 g
Sacharidy 66.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...