Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de pruneau (la veille)
- 300 g de pruneaux dénoyautés
- 450 g de thé noir infusé
Le gâteau (le jour même)
- 3 c. à soupe de rhum
- 200 g de sucre en poudre
- 5 jaunes d'œufs
- 200 g de beurre mou, coupé en morceaux et un peu pour le cercle
- 400 g de farine de blé, et un peu pour le cercle
- 10 g de sucre vanillé maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2106.6 kJ / 503 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 20.7 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Far breton aux pruneaux
2 Std.
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std. 10 Min
Pâté aux prunes
1 Std.
Far aux pruneaux
1 Std. 35 Min
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Petits kouign-amann aux pêches de vigne
3 Std.
Bonbons au chocolat et aux fruits secs
3 Std.
Gâteau nantais
1 Std.
Kig ha farz
1 Std. 15 Min
Gâteau basque à la confiture de cerises
50 Min