Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (volitelně)
nebo 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (volitelně) - 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24 godz.
Foie gras sous-vide
72h
Mouclade charentaise
40 min
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Beurre d'anchois
1h 10 min
Foie gras de canard
72h
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1h 30min
Rillettes de porc et de canard
7h
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480 Std. 20 Min
Bisque de crevettes
30 min
Sauce armoricaine
1h
Iles flottantes
1h