
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (volitelně)
nebo 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (volitelně) - 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 330 kcal / 1359 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 35 g
- Sacharidy
- 1 g
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72hod.
Iles flottantes
1hod.
Foie gras de canard
72hod.
Foie gras sous-vide
72hod.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1hod.
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480hod. 20min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13hod. 30min
Gravlax de canard aux agrumes
12hod. 30min
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2hod. 30min
Huîtres gratinées au pineau des Charentes
45min
Iles flottantes
1hod.
Meringue classique
3hod. 25min