Foie-gras mi-cuit

Foie-gras mi-cuit

4.7 65 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 50hod.
3 bocaux

Suroviny

  • 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
  • 1 ½ c. à café de fleur de sel
  • tours de moulin à poivre
  • 2 c. à soupe de cognac (volitelně)
    2 c. à soupe de porto, ou d'un autre alcool au choix
  • 500 g d'eau

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.3 g
Kalorie 1359 kJ / 330 kcal
Tuk 35 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...