Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (volitelně)
nebo 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (volitelně) - 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
La daube niçoise cuisson lente
13h 20 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480j 20 menit
Confit d'oignons rouges
4h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13小时 30 分钟
Foie gras d'oie à la truffe
72 godz.
Iles flottantes
1sa
Terrine de campagne
25 godz. 15 min
Foie gras de canard
72 godz.
Foie gras sous-vide
72 godz.
Chutney d'oignon rouge
24 Std.
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12小时
Foie gras au piment d'Espelette
72 godz.