Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 foie gras de canard cru de 550 g maximum
- 1 ½ c. à café de fleur de sel
- tours de moulin à poivre
-
2
c. à soupe de cognac (volitelně)
nebo 2 c. à soupe de porto ou d'un autre alcool au choix (volitelně) - 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1359 kJ / 330 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 35 g
Alternativní recepty
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Terrine de campagne
4h 30min
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Terrine de campagne
25h 15min
Rillettes de canard
2h 30min
Rillettes de porc et de canard
7 Std.
Fleurs de courgette farcies aux bulots, moutarde et crème de courgette
1 Std. 5 Min
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Sauce gribiche
15min
Foie gras sous-vide
72 Std.
Rillettes de porc tradition
12h
Foie gras de canard
72 Std.