Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g d'oignons rouges, coupés en morceaux
- 60 g de vinaigre de vin rouge à l'échalote
- 110 g de miel
- 1 étoile de badiane
- 1 clou de girofle
- 1 c. à soupe de crème de vinaigre balsamique
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 0 g
Alternativní recepty
Sauce périgourdine
35 min
Potjevleesch (terrine de Dunkerque à la viande)
12h
Menu 2 - Huîtres chaudes au sabayon de Vouvray et douceur de carotte
40 min
Sauce Montmorency (Nicolas Gautier)
25 min
Ris de veau panés et laqués, mousseline de potimarron à l'amande
12h
Chutney de poires
55 min
Tartare de dorade et blinis
1hod. 35min
Chutney pomme-oignon-ananas
4h
Confit d'oignons
30 min
Foie gras de canard
72h
Houmous de châtaigne à l'orientale
10 min
Chutney d'oignon rouge
24h