Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 47.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pay de limón
3h 30min
Creme Brulee de champán y soletas rosas
3ч.
Pastel de tres leches
2ч.
Soufflé de maracuyá
35 min
Pan pita
1h 40min
Pisco sour
10min
Crema de maracuyá
10min
Clafoutis de frutos rojos
1ч. 30 мин.
Tarta fina de frambuesas
1ч. 45 мин.
Strudel de manzana
1ч. 45 мин.
Salsa de fruta (coulis)
10min
Crepas
1h 15min