Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa sablé
- 70 g de azúcar refinada
- 200 g de mantequilla sin sal
- 370 g de harina de trigo
- 1 huevo
- 1 pizca de sal
- 1 cdita de vainilla
Salsa de maracuyá
- 50 g de pulpa de maracuyá
- 30 g de azúcar refinada
- frijoles negros secos
Crema batida
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 50 g de azúcar glass
Crema de maracuyá
- 150 g de pulpa de maracuyá
- 2 huevos
- 4 yemas de huevo
- 80 g de azúcar
- 160 g de mantequilla sin sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 3105.9 kJ / 739.5 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 71.2 g
- Tuk
- 47.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glaseado blanco
2h
Galletas de jengibre
1 godz. 30 min
Tarta de limón y merengue
2h 30min
Merengue suizo
15 Min
Crème brûlée de café TM6
15 Min
Masa sablé
10min
Merengue suizo
10min
Merengue italiano
20 min
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Alfajores
1 godz. 30 min
Daiquiri de frutos rojos TM6
5min
Pay de limón
3h 30min