Harina sin gluten para todo uso

Harina sin gluten para todo uso

4.9 17 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
1000 gramos

Suroviny

  • 300 g de arroz
  • 400 g de fécula de maíz
  • 300 g de fécula de tapioca

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1000 gramos

Sodík 23 mg
Protein 53.8 g
Kalorie 14610.5 kJ / 3492 kcal
Tuk 16.6 g
Vláknina 25.6 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 793.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...