Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Nutriční hodnoty
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 14610.5 kJ / 3492 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Sacharidy
- 793.9 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 25.6 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1j 30 menit
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Pan de caja sin gluten
2j
Harina de arroz
5 min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Bolillo sin gluten
2j
Pan de caja sin gluten
2j
Bisquets sin gluten
1j 30 menit
Bagels sin gluten
1h 50min
Leche de coco
5 min
Pan alemán sin gluten
3sa
Pizza sin gluten
1j