Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Nutriční hodnoty
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 14610.5 kJ / 3492 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Sacharidy
- 793.9 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 25.6 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Harina de arroz
5 Min
Pan sin gluten
1h 40min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Chapati sin gluten
30min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Baguette sin gluten
2 Std.
Harina sin gluten para pastelería
10 min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pizza sin gluten
1h
Bisquets sin gluten
1h 30min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40min