
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Nutriční hodnoty
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 3492 kcal / 14610.5 kJ
- Protein
- 53.8 g
- Tuk
- 16.6 g
- Sacharidy
- 793.9 g
- Vláknina
- 25.6 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan de molde sin gluten
1hod. 30min
Pan sin gluten
1hod. 40min
Bolillo sin gluten
2hod.
Pan de caja sin gluten
2hod.
Chapati sin gluten
30min
Pan alemán sin gluten
3hod.
Baguette sin gluten
2hod.
Harina sin gluten para panadería
10min
Harina de arroz
5min
Pizza sin gluten
1hod.
Pan de caja sin gluten
2hod.
Bisquets sin gluten
1hod. 30min