![Harina sin gluten para todo uso Harina sin gluten para todo uso](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2655d25053e518ea65ebe1935d37f56d/Derivates/6554ab41cb1545ea58529ece272cecb6bef54374.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de arroz
- 400 g de fécula de maíz
- 300 g de fécula de tapioca
- Nutriční hodnoty
- na 1000 gramos
- Kalorie
- 14610.5 kJ / 3492 kcal
- Protein
- 53.8 g
- Sacharidy
- 793.9 g
- Tuk
- 16.6 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 25.6 g
- Sodík
- 23 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan sin gluten
1sa 40 dk
Bolillo sin gluten
2j
Pan de caja sin gluten
2j
Chapati sin gluten
30 dk
Baguette sin gluten
2j
Bagels sin gluten
1j 50 menit
Brownies sin gluten
45 min
Harina sin gluten para pastelería
10 Min
Pan de molde sin gluten
1 godz. 30 min
Bisquets sin gluten
1 godz. 30 min
Harina de arroz
5min