
Kompatibilní verze
Postre al vaso: Crumble de chocolate con chile y reducción de frutos rojos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble de chocolate y guindilla
- 80 g de mantequilla cortado en trozos
- 120 g de harina de trigo
- 25 g de cocoa en polvo
-
¼
cdita chile molido (cualquier tipo) (ver Consejo)
nebo 1 - 2 pizcas hojuela de chile seco - 60 g de azúcar
- 1 yema de huevo
Reducción de frutos rojos
-
200
g de frutos rojos variados, frescos (fresas, frambuesas, zarzamoras)
nebo 200 g de frutos rojos, variados, congelados - 50 g de azúcar
- 50 g de vino blanco dulce
Montaje
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1 cdita azúcar glass
- heart-shaped sugar sprinkles, red para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 4 vasos
- Kalorie
- 2391 kcal / 10003.9 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 148 g
- Sacharidy
- 255 g
- Vláknina
- 17 g
- Nasycený tuk
- 91 g
- Sodík
- 105 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bloques de chocolate de colores
1hod.
Crumble de manzanas
1hod. 30min
Bachour: Red Velvet triffle de frambuesa
4hod.
Bachour: Crème Brûlée con frutas tropicales
5hod.
Tarta de crema pastelera y fresas
2hod. 15min
Betún de chocolate
10min
Roles de canela
2hod. 30min
Crema batida
10min
Helado de mousse de chocolate
3hod.
Helado de yogur y fresa
5hod.
Helado de dulce de leche
12hod.
Merenguitos de dulce de leche
2hod.