![Pan integral con linaza Pan integral con linaza](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E6EFFA8D-290E-40E9-BE38-9B9FA3503077/Derivates/DC10153E-2477-4618-B3AA-B460979A2711.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Sacharidy
- 241.62 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 13.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pan multicereales
24 Std.
Pan blanco
1h 40min
Francesillas
3h 15min
Galletas navideñas de especias y semillas
45 min
Muffins de cáscara de manzana
1 godz.
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan integral de semillas
2 Std. 50 Min
Pan plano de centeno
2h 10min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 Std. 50 Min
Pan de aceitunas TM6
4小时
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan integral
3h