Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea, (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 4858 kJ / 1162 kcal
- Protein
- 36.53 g
- Sacharidy
- 241.62 g
- Tuk
- 5.4 g
- Vláknina
- 13.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta fresca de espinacas
25 min
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Pan pita
1 Std. 50 Min
Pan integral
3h
Galletas veganas de limón
30 min
Pan integral de semillas
2h 50min
Pan rápido
1h 35 min.
Galletas de avena y pasas
50 min
Pan pita
1h 40min
Pan de caja integral
1 godz. 10 min
Pan con levadura química
30 min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2h 50min