
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa fermentada
- 250 g de harina
- 160 g de agua mineral
-
1
cucharadita rasa de levadura seca instantánea (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 500 g de harina integral
- 340 g de agua
-
1
cdita de levadura seca instantánea (3 g)
nebo 5 g de levadura prensada fresca - 10 - 15 g de sal
- 2 cucharadas de linaza
- Nutriční hodnoty
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1162 kcal / 4858 kJ
- Protein
- 36.53 g
- Tuk
- 5.4 g
- Sacharidy
- 241.62 g
- Vláknina
- 13.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panecillos integrales
3hod. 40min
Pan multicereales
24hod.
Pan blanco
1hod. 40min
Francesillas
3hod. 15min
Pan de aceitunas TM6
4hod.
Pan de centeno con masa madre
2hod. 50min
Pan integral
3hod.
Pan integral de semillas
2hod. 50min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2hod. 50min
Pan plano de centeno
2hod. 10min
Pan integral con cerveza negra y dátiles
2hod. 40min
Pan integral con harina multicereales
3hod. 50min