Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Relleno de duraznos y placas de masa hojaldre
- 8 duraznos medianos
- 50 g de azúcar refinada
- 5 g de jugo de limón
- 1 rama de albahaca
- 300 g de masa hojaldre o masa danesa
- 3 cdas de azúcar refinada, para espolvorear
Mousseline
- 1 vaina de vainilla fresca
- 100 g de azúcar
- 500 g de leche
- 50 g de fécula de maíz
- 3 huevos
- 200 g de mantequilla sin sal
Crema de queso y miel
- 190 g de queso crema
- 40 g de miel
Montaje
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- azúcar glass, para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 2024.8 kJ / 482.1 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 58.7 g
- Tuk
- 24.9 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Helado de vainilla
12 Std.
Tiramisú
3 godz. 15 min
Merengue italiano
20 Min
Pay de limón
3 Std. 30 Min
Crujiente de manzana
5h 30min
Pastel de tres leches con rompope
2 Std.
Merengue francés
10min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 30 Min
Pastel de tres leches
3h
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Donas de chocolate
50 min
Strudel de manzana
1h 45min