Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quenelles
- 375 g de filetes de pescado blanco, en trozos
- 1 cditas sal marina
- ¼ cditas pimienta blanca molida
- ½ cditas nuez moscada en polvo
- 100 g de mantequilla sin sal, en cubos
Panade
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 100 g de leche
- 50 g harina de trigo
- 1 huevo mediano
- 1 yema de huevo
- 2 de claras de huevo
- 600 g agua
Salsa
- 1 cda de fécula de maíz
- 100 g de crema (18% grasa)
- 2 echalot, en mitades
- 30 g de mantequilla sin sal, en cubos
- 150 g berro
- 200 g agua
- 100 g yogur natural
- 1 cda concentrado de caldo de pollo
- ½ limón verde, solamente el jugo
- pimienta negra molida, al gusto
- berro, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porciones
- Kalorie
- 2502 kJ / 598 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 46 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50 min
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6h
Salsa holandesa
15min
Pollo en salsa de huitlacoche
45 min
Verduras salteadas
10min
Helado de vainilla
12h
Curry con verduras
1h 10 min
Ensalada de hongos y alga wakame
45 min
Mil hojas de higos
45 min
Terrina de salmón
2h
Sopa de hongos con huitlacoche
25 min
Crema de cilantro
30 min