
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Jalapeño honey butter
- 2 fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)
- 50 g honey
- 150 g salted butter softened
Cornbread
- 60 g olive oil plus extra for greasing
- 125 g cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
- 250 g course polenta or cornmeal
- 90 g plain flour
- 30 g white sugar to taste
- 1 tsp salt
- 1 tsp baking powder
- ½ tsp bicarbonate of soda
- 320 g milk
- 3 eggs
- 60 g olive oil
- 60 g frozen corn kernels (see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 337.1 kcal / 1415.6 kJ
- Protein
- 8.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Sodík
- 463.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flank steak with horseradish cream sauce
4hod. 35min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1hod. 20min
Mac and smoky cheese
1hod. 20min
Jalapeño poppers
35min
Gozleme
1hod. 40min
Southern-style chilli with cornbread
2hod. 55min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Taleggio cheese sauce
10min
Patatas bravas with chorizo
1hod. 20min
Salsa verde
5min
Party pretzel bites
1hod. 20min
Spiced lamb pie
40min