Cornbread with jalapeño honey butter
TM6 TM5 TM31

Cornbread with jalapeño honey butter

4.4 (45 hodnocení)

Suroviny

Jalapeño honey butter

  • 2 fresh jalapeño chillies, trimmed (see Tips)
  • 50 g honey
  • 150 g salted butter, softened

Cornbread

  • 60 g olive oil, plus extra for greasing
  • 125 g cheddar cheese, cut into pieces (2 cm)
  • 250 g course polenta or cornmeal
  • 90 g plain flour
  • 30 g white sugar, to taste
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp baking powder
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 320 g milk
  • 3 eggs
  • 60 g olive oil
  • 60 g frozen corn kernels (see Tips)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1415.6 kJ / 337.1 kcal
Protein
8.2 g
Sacharidy
28.4 g
Tuk
21.3 g
Nasycený tuk
10.7 g
Vláknina
1.4 g
Sodík
463.7 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty