Cornbread with jalapeño honey butter

Cornbread with jalapeño honey butter

4.4 51 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
12 portions

Suroviny

Jalapeño honey butter
  • fresh jalapeño chillies trimmed (see Tips)
    2
  • honey
    50 g
  • salted butter softened
    150 g
Cornbread
  • olive oil plus extra for greasing
    60 g
  • cheddar cheese cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • course polenta or cornmeal
    250 g
  • plain flour
    90 g
  • white sugar to taste
    30 g
  • salt
    1 tsp
  • baking powder
    1 tsp
  • bicarbonate of soda
    ½ tsp
  • milk
    320 g
  • eggs
    3
  • olive oil
    60 g
  • frozen corn kernels (see Tips)
    60 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 463.7 mg
Protein 8.2 g
Kalorie 1415.6 kJ / 337.1 kcal
Tuk 21.3 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 28.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...