Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 70 g Zucker
- 1 Würfel Hefe (40 g)
- 220 g Milch
- 50 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Butter, kalt, in sehr dünnen Scheiben
- Wasser zum Bestreichen
- 120 g Zucker
- 1 ½ TL Zimt
- 100 g Marzipan-Rohmasse, in Stücken
- 80 g Kürbiskerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1103 kJ / 263 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.9 g
Alternativní recepty
Franzbrötchen
2 Std. 20 Min
Schwedisches Fladenbrot (Softbröd)
1 Std. 45 Min
Weihnachtliche Wecken
10h
Aprikosen-Marzipan-Schnecken
1h 50min
Kanelbullar - schwedische Zimtschnecken
1h 55min
Franzbrötchen
2h 45min
Karamell-Walnuss-Stuten
3hod.
Scones mit getrockneten Kirschen und Schokostückchen
40min
Marzipan-Mohn-Franzbrötchen
3hod.
Kopenhagen - Zimt-Zöpfe
2hod. 15min
Dattel-Mandel-Focaccia
3 Std. 20 Min
Amerikanische Bagels
2 Std.