Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sauerteig
- 5 geh. EL Roggenmehl Type 1150 oder Type 997
- 15 EL Wasser, lauwarm
Teigvermehrung
- 100 g Roggen
- 100 g Wasser, lauwarm
Brotteig
- 200 g Roggen
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 40 g Ahornsirup
- 2 TL Salz
- 1 TL Bockshornkleeblätter, getrocknet
- 1 TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 300 g Wasser, lauwarm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1671 kJ / 399 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 83 g
- Tuk
- 2 g
- Vláknina
- 13.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Weizen-Roggen-Brot aus dem Römertopf
1h 30 min
Prötzeler Roggenbrot
1h 20 min
Bauernbrot
2h 20min
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Röggelchen für Halven Hahn
1 Std. 35 Min
Waldstauden-Roggenbrot
23 Std. 30 Min
Roggenmischbrot
1h 15min
Kosaken-Doppelbrot
14 godz. 30 min
Roggensauerteig
96 Std. 20 Min
Roggen-Dinkel-Brot
8h
Bauernbrot
16h 15min
Buttermilchbrot
18h