Zařízení & příslušenství
葱香玉米糕
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
8 人份
Suroviny
-
黄油 室温软化,切块60 克
-
紫洋葱 切块200 克
-
蒜头30 克
-
新鲜香菜叶10 克
-
玉米粒罐头 沥干水分60 克
-
盐1 茶匙
-
玉米面150 克
-
牛奶300 克
-
蛋2 颗
-
水 蒸煮用800 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
5.2 g
Kalorie
802.9 kJ /
191.9 kcal
Tuk
10.2 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
20.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
秘鲁风情
10 recepty/-ů
Čína
Čína