Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 412.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta de bacalhau
2hod. 15min
Pescada no forno
50 Min
Empada de galinha
2 Std.
Crepes de bacalhau
1 Std. 15 Min
Empanada multicolor
1 Std. 15 Min
Torta de bacalhau
1h
Éclaires salgados
1h 30min
Pizas careta
1h 30min
Rolo de bacalhau
2 Std.
Nogat de amendoim
20min
Crepes de pescada
1 Std. 15 Min
Folhados de carne
1 godz. 10 min