Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 4.1 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 412.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Croquetes de bacalhau com azeitonas
1 godz. 40 min
Bacalhau de Natal
1h 15min
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25 min
Torta de bacalhau
2h 15min
Pastéis de bacalhau
45 dk
Crepes de bacalhau
1h 15min
Empanada multicolor
1h 15min
Torta de bacalhau
1sa
Quiches despidas
50 dk
Pudim de bacalhau
2h
Rolo de bacalhau
2h
Bacalhau à abade de Priscos
50 dk