Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g queijo parmesão
- 100 g fatias de bacon
- 200 g sobras de pão cortado em cubos
- 55 g azeite
- 4 folhas de salva fresca
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 60 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de alho em pó
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1100 g feijão-branco cozido e escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Sacharidy
- 60.1 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 399.7 mg
Alternativní recepty
Aveludado de cebola e tomilho
40 min
Creme de alho
1h 10 min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1h
Creme de feijão-branco com chouriço e alecrim
45 min
Caldo de cebola com ovo esfarrapado
40 min
Sopa rica
1h 10 min
Sopa de grão com alho-francês
45 min
Sopa de feijão-branco
25 min
Sopa de feijão branco e nabiças
50 min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35 min
Creme de abóbora e tomate
35 min