Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g queijo parmesão
- 30 g queijo da Ilha
- 100 g tomate seco, em óleo
- 150 g azeitonas pretas s/ caroço
- 370 g água
- 30 g açúcar
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 600 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- 1 c. chá de orégãos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1261.9 kJ / 301.6 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Sacharidy
- 54.3 g
- Tuk
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1.4 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 435.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pão recheado com queijo mozarela
45min
Coroa recheada
1h 50min
Trança
2h 20 min
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Enrolados mistos
1 Std. 25 Min
Beringiza = beringela + piza
45min
Pão de alho
1h 15min
Pão de azeitonas
1 Std. 20 Min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1 Std.
Pão de ervas aromáticas
1 Std. 40 Min
Bolinhas de chourição
1 Std.
Mini pizas
1 Std. 30 Min