
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di cipolle a metà
- 2 spicchi di aglio
- 300 g di peperoni misti rossi e gialli, a pezzi (3 cm)
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 700 g di scamone di manzo a cubetti (2 cm)
- ¾ di cucchiaino di sale
- 2 cucchiai di farina
- 2 cucchiai di concentrato di pomodoro
- 1 ½ cucchiaio di paprica dolce
- 200 g di vino rosso
- 1 scatola di polpa di pomodoro a pezzi (400 g)
- 2 cubetti di dado di carne per brodo (per 0.5 l ciascun cubetto)
- 8 patate, a pasta gialla densa di media grandezza, con la buccia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 489 kcal / 2057 kJ
- Protein
- 45.4 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 48 g
Alternativní recepty
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
15min
Crema Thermomix®
45min
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2hod. 10min
Gratin dauphinois
50min
Lasagne
2hod.
Manzo alla Stroganoff
45min
Condimento alla senape e aceto balsamico
10min
Spezzatino alla zurighese
50min
Insalata di barbabietole
10min
Involtini estivi
30min