Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Condimento alla senape e aceto balsamico
Keine Bewertungen
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Fonduta moitié-moitié
Keine Bewertungen
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Knöpfli
50min
Pane all'aglio
15min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Tartine all'uovo ed erba cipollina
10min
Knöpfli
50min
Manzo alla Stroganoff
45min
Salsa al curry
10min