Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Crostata di formaggio Gruviera
Keine Bewertungen
Crema Thermomix® per le feste
25min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Panini al müesli (dolci)
Keine Bewertungen
Mousse di tonno
5 Min
Knöpfli
50min
Zuppa di farina alla basileese
1h 10min
Minestra di pomodori con quark
25min
Zuppa di pesce con latte di cocco e curry
35min
Pane ai semi di lino
1h 30 min
Empanada di tonno
1h 10min
Polenta ticinese
45 min