Dip di tonno

Dip di tonno

4.5 2 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
8 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolline sott'aceto in vasetto
  • 50 g di olive nere, denocciolate
  • 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
  • 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
  • 200 g di formaggio fresco spalmabile
  • ½ cucchiaino di succo di limone

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzioni

Protein 7.8 g
Kalorie 495 kJ / 118 kcal
Tuk 9 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...