Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolline sott'aceto, in vasetto
- 50 g di olive nere, denocciolate
- 1 scatola di filetti di acciuga, sott'olio sgocciolati (peso netto sgocciolato: circa 25 g)
- 1 scatola di tonno in scatola, sott'olio, abgetropft (Abtropfgewicht ca. 155 g)
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- ½ cucchiaino di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 495 kJ / 118 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 9 g
Alternativní recepty
Carbonara vegetariana
30min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55 Min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10min
Gelato soft alla vaniglia
13 Std.
Salsa al curry
10min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Knöpfli
50 Min
Penne alla puttanesca
35min
Tortini mediterranei alle verdure
Nenhuma avaliação
Integratore per le difese immunitarie
5min
Linguine al salmone e vodka
20min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min