Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de biscuits à l'avoine, nappés de chocolat
- 20 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia
- 150 g de fromage blanc nature
- 1 œuf
- 80 - 90 g de sucre en poudre
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de farine de blé
- 200 g de mangue surgelée, en morceaux décongelés
- 1 - 2 c. à café de jus de citron, à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55min
Cheesecake aux fraises sur fondant chocolat
4h
Cheesecake abricot-basilic de Claudine
4h
Mousse tropicale sans sucre ajouté
10min
Soupe de mangue au citron vert
20min
Rhum arrangé aux fruits de la Passion
48 Std.
Cheesecake à la framboise
3h 30min
Crumble poire-chocolat
55min
Cheesecakes en verrine
3 Std. 5 Min