Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de carottes, pelées et coupées en rondelles
- 200 g de coings, pelées et coupées en huit
- 400 g de pommes de terre, épluchées et coupées en deux
- 800 g de sauté de veau, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- quelques feuilles de coriandre fraîche
- 1 c. à café de graines de sésame (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 401 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tajine de veau aux amandes
1 godz. 15 min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 godz. 30 min
Nage de poissons à la coriandre
1h 45min
Menu bluffant - Agneau confit aux épices de Noël et au miel
1h 45min
Poulet mesfioui
1h 20min
Tajine d'agneau aux coings
1 godz.
Tajine de daurade au citron confit
40min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 godz.
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1 godz.
Couscous de veau
1h 25min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 godz. 50 min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1 godz. 35 min