Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe de ras el-hanout
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de carottes, pelées et coupées en rondelles
- 200 g de coings, pelées et coupées en huit
- 400 g de pommes de terre, épluchées et coupées en deux
- 800 g de sauté de veau, coupé en morceaux (3-4 cm)
- 300 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- du sel
- du poivre moulu
- quelques feuilles de coriandre fraîche
- 1 c. à café de graines de sésame (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1691 kJ / 401 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 14 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe harira
40 Min
Tajine de veau au citron, navets nouveaux et pruneaux
1 Std. 35 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Harira (soupe marocaine au poulet)
55 Min
Poulet au citron, fenouil et riz épicé
35 Min
Poulet mesfioui
1 Std. 20 Min
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Tajine d'agneau aux coings
1h
Tajine de poulet aux légumes de printemps
1h
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6 godz. 45 min
Tajine de pintade au fenouil
1 Std. 15 Min
Tajine de daurade au citron confit
40 Min