Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Adobo
- 900 g de agua
- 50 g de chile ancho, sin tallo ni semillas
- 50 g de chile guajillo, sin tallo ni semillas
- 10 dientes de ajo, pelados
- 1 ½ cdita de comino en polvo
- 1 cda de orégano seco
- 7 hojas de laurel, secas
- 1 clavo de olor
- ½ cdita de pimienta gorda
Pescado en adobo
- 235 g de mayonesa
- 700 g de agua
- 1000 g de filetes de pescado blanco, sin piel
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 2772 kJ / 660 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 52 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado a la veracruzana
30 min
Pescado a la diabla
30 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Tinga de pollo en salsa verde, verduras y bizcocho de chocolate al vapor TM6
1j 30 menit
Pollo en salsa verde con nopales
40 min
Salpicón de res
1j
Tortitas de carne en salsa verde
1 Std. 40 Min
Pescado empapelado al chile serrano
30 min
Pescado a la talla
40 min
Cerdo con salsa de chile guajillo y mango
1 Std. 45 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2j
Pollo con crema de chipotle adobado
40 min