Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g saftige Birnen, geschält, geviertelt
- 100 g Weißwein
- 1 TL Zitronensaft
- 1 Nelke
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 300 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 3225 kJ / 761 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 179 g
- Tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Apfel-Rhabarber-Konfitüre
30 min
Apfel-Aprikosen-Konfitüre
1h 40min
Rhabarber-Konfitüre
30 min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20min
Bellini-Konfitüre
40min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Stachelbeer-Sekt-Konfitüre
25min
Pflaumen-Blaubeer-Tomaten-Konfitüre
25min
Kaki-Orangen-Konfitüre mit Ingwer
25min
Kürbis-Gewürz-Konfitüre
40min