Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Apfelgelee
5h 30min
Quittengelee
12h
Slow Cooking Pflaumenmus
6h 30min
Johannisbeergelee
25min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Feurige Stachelbeerkonfitüre
20 min
Brombeergelee
1 godz.
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30min
Waldfrucht-Gelee
35min
Weintrauben-Konfitüre
30min
Rote Johannisbeer-Apfel-Konfitüre
25min
Zwetschgenmus
1 godz.