Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g Äpfel, säuerlich (z. B. Elstar oder Wellant), mit Kernen, in Stücken (3 cm)
- 1 Zitrone, unbehandelt, ½ TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 400 g Wasser
- 250 g Gelierzucker 2:1
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (z. B. Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- ½ Zimtstange
- 2 Sternanis
- 30 g Calvados
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 102 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 7 g
- Sodík
- 8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Johannisbeergelee
25 min
Waldfrucht-Gelee
35min
Brombeer-Cassis-Konfitüre
30 min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Apfelmus auf Vorrat
35min
Erdbeer-Konfitüre
1 Std. 10 Min
Erdbeerkonfitüre mit Holunderblüten
35min
Mandarinen-Gelee
30 min
Kiba-Gelee
25 min
Weintrauben-Konfitüre
30 min
Quittengelee
12h
Brombeergelee
1h