Cheesecake ai lamponi

Cheesecake ai lamponi

4.6 236 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 20min.
8 fette

Suroviny

  • ½ limone preferibilmente biologico, il succo e la scorza
  • 100 g di zucchero
  • 200 g di biscotti tipo frollini
  • 80 g di burro molto morbido a pezzi
  • 250 g di panna (30-40% di grassi) fredda (tenuta in congelatore per 10 minuti)
  • 300 g di formaggio fresco spalmabile
  • 200 g di lamponi
  • 6 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda
  • 2 cucchiai di acqua

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6.1 g
Kalorie 1945 kJ / 465 kcal
Tuk 34.5 g
Vláknina 2.5 g
Sacharidy 34.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...