Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Confettura ai frutti di bosco
- 1 limone
- 250 g di zucchero grezzo di canna
- 500 g di frutti di bosco, misti, freschi (vedere consigli)
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
Pasta frolla
- 1 limone, la scorza pelata
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 3 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 150 g di burro freddo a pezzi
- 30 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1453 kJ / 346 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 13.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata alle ciliegie
2u.
Ciambella alle mele con gocce di cioccolato
1h 30 min
Torta di mele e yogurt
1h 30 min
Torta della nonna
1h 30 min
Crostata di albicocche
1h 10min
Panna montata all'aneto
5 Min
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2u.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1h 30 min
Crostata bigusto
1 Std. 55 Min
Crostata ai cachi
1u.
Crostata di marmellata o confettura
1h 10min
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4h