
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Confettura ai frutti di bosco
- 1 limone
- 250 g di zucchero grezzo di canna
- 500 g di frutti di bosco, misti, freschi (vedere consigli)
- 1 stecca di vaniglia i semini estratti
Pasta frolla
- 1 limone la scorza pelata
- 100 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 3 tuorli d'uovo
- 1 pizzico di sale
- 150 g di burro freddo a pezzi
- 30 g di latte
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 346 kcal / 1453 kJ
- Protein
- 4.3 g
- Tuk
- 13.9 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crostata di fichi e noci al profumo di agrumi
1hod. 30min
Torta della nonna
1hod. 30min
Crostata ai cachi
1hod.
Crostata fragole e ricotta (senza zucchero)
2hod.
Crostata alle ciliegie
2hod.
Crostata con crema pasticcera alla ricotta
1hod. 30min
Crostata all'amarena
2hod.
Crostata alla nocciola
2hod.
Crostatine alla crema gianduia
2hod.
Crostata con crema alle nocciole e cioccolato
4hod.
Crostata di marmellata o confettura
1hod. 30min
Crostata bigusto
1hod. 55min