Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.5 283 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 5hod.
6 porzioni

Suroviny

  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    2 cucchiai
  • di lievito di birra fresco
    5 g
  • di acqua
    300 g
  • di farina manitoba
    400 g
  • di sale
    10 g
  • di pomodori datterino a metà
    200 g

Nutriční hodnoty na 6 porzioni

Kalorie 1674 kcal / 7004 kJ
Protein 48.6 g
Tuk 34.4 g
Sacharidy 311.9 g
Vláknina 18.3 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...