
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua
- 400 g di farina manitoba
- 10 g di sale
- 200 g di pomodori datterino a metà
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 1674 kcal / 7004 kJ
- Protein
- 48.6 g
- Tuk
- 34.4 g
- Sacharidy
- 311.9 g
- Vláknina
- 18.3 g
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2hod. 20min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Focaccia alle olive (TM6)
2hod.
Pizzette
3hod. 40min
Piadina romagnola
40min
Focaccia caprese
3hod. 30min
Ciabattine
3hod. 30min
Focaccine con pomodorini
3hod. 40min
Focaccia primavera
3hod.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Burger buns
4hod. 40min
Focaccia barese
2hod. 55min