Focaccia classica ad alta idratazione

Focaccia classica ad alta idratazione

4.4 300 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 5hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 5 g di lievito di birra fresco
  • 300 g di acqua
  • 400 g di farina manitoba
  • 10 g di sale
  • 200 g di pomodori datterino a metà

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 6 porzioni

Protein 48.6 g
Kalorie 7004 kJ / 1674 kcal
Tuk 34.4 g
Vláknina 18.3 g
Sacharidy 311.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...