
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
nebo 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
nebo 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 512 kcal / 2143 kJ
- Protein
- 12.9 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 80.7 g
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2hod. 40min
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Focaccia al profumo di timo
1hod. 55min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Filoncini alla cipolla
3hod. 50min
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia con le cipolle TM6
3hod. 30min
Focaccia primavera
3hod.
Focaccia alle olive
2hod.
Focaccia pugliese
1hod. 10min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4hod. 55min
Focaccia classica ad alta idratazione
5hod.