Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
nebo 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
nebo 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min.
Focaccia con patate e rosmarino
2 Std. 35 Min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1 godz. 30 min
Filoncini alla cipolla
3h 50min
Focaccia alle olive
2 godz.
Focaccia al rosmarino
2óra 30p
Focaccia alla crema di formaggi
2 godz. 10 min
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min.
Focaccia classica ad alta idratazione
5 Std.
Focaccia con le cipolle TM6
3 godz. 30 min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 Std. 55 Min