Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte
-
25
g di lievito di birra fresco
nebo 2 ½ cucchiaino di lievito di birra disidratato -
10
g di zucchero
nebo 10 g di malto di orzo - 200 g di acqua
- 50 g di olio di oliva + q.b.
- 600 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 1 cucchiaio di sale
Farcitura
- 45 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di cipolle bianche pulite a fette
nebo 200 g di cipolle rosse pulite a fette - 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2143 kJ / 512 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 80.7 g
- Tuk
- 17.5 g
Alternativní recepty
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Pane al latte
2h 20 min
Pane di patate
3 Std.
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia con le cipolle TM6
3u. 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1h 30min
Focaccia al profumo di timo
1h 55min
Focaccia classica ad alta idratazione
5h