Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di burro a pezzi + q.b.
- 200 g di zucchero
- 80 g di mandorle pelate
- 4 uova
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco e filtrato
- 100 g di liquore alle erbe
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di fecola di patate
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Glassa
- 200 g di cioccolato bianco a pezzi
- 50 g di latte
- 50 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di crema gianduia
Terminare la preparazione
- 2 cucchiai di liquore alle erbe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3071 kJ / 734 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 77.8 g
- Tuk
- 38.7 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cupolette al limone
9 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7 godz. 30 min
Pan di Spagna
1 Std.
Glassa al cioccolato
20min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Torta crema e cioccolato
1 Std. 35 Min
Torta foresta nera
3 Std.
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10 min
Rotolo decorato
1 Std. 5 Min
Crema diplomatica
30 min
Torta ricotta e pistacchio
8h
Semifreddo al pandoro e torrone con ganache al fondente
12h