Kompatibilní verze
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci
Panna montata
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Bagna
- 300 g di acqua
- 150 g di zucchero
Croccante a nido d'ape
- ½ - 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
-
300
g di zucchero
nebo 300 g di zucchero grezzo - 1080 g di acqua
-
20
g di miele
nebo 20 g di sciroppo di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g fragole a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1386.9 kJ / 331.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 147.5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Torta foresta nera
3h
Pan di Spagna
1u.
Torta ai tre cioccolati
5h 20min
Donuts al caramello
6u.
Biscotti cuore morbido al caramello
2sa 40 dk
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1h 30 min
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Crema gianduia e mascarpone
10min
Crema mousseline
1u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Millefoglie
5h