Kompatibilní verze
Torta multistrato alle fragole con croccante a nido d'ape
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pan di Spagna
- burro q.b.
- 4 uova
- 120 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 120 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di lievito in polvere per dolci (volitelně)
Panna montata
- 500 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di zucchero
Bagna
- 300 g di acqua
- 150 g di zucchero
Croccante a nido d'ape
- ½ - 1 cucchiaino di bicarbonato di sodio
-
300
g di zucchero
nebo 300 g di zucchero grezzo - 1080 g di acqua
-
20
g di miele
nebo 20 g di sciroppo di zucchero
Terminare la preparazione
- 150 g di fragole a pezzi
- 150 g fragole a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1386.9 kJ / 331.3 kcal
- Protein
- 8.6 g
- Sacharidy
- 38.7 g
- Tuk
- 147.5 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Gravity cake con confetti colorati
3h
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Bignè alla crema di ricotta
2 godz. 30 min
Torta bignè al cioccolato bianco
1 Std.
Torta a strati mascarpone e lamponi
5h
Torta panna, fragole e lamponi
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Millefoglie di colomba
1 Std.
Torta ai tre cioccolati
5 Std. 20 Min
Crema diplomatica
30 min
Torta paradiso con mousse alla crema gianduia
1 Std. 30 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 min